hnv murr

Mobilní lednička na kolečkách

Pod názvem EverFrost představil výrobce elektroniky Anker sadu mobilních chladicích zařízení lišících se chladicím objemem od 30 do 50 litrů. Fungují podobně jako domácí lednička s účinným chladicím kompresorem.

 

Udržovat chlad a tlumit hluk pod 42 dB má silný nepropustný pás s 50mm izolační vrstvou uvnitř bez potřeby namražených chladicích vložek. Napájení zabezpečuje velká vyjímatelná baterie 299 Wh s porty USB a USB-C pro nabíjení či napájení dalších zařízení. Při plném nabití (asi za 4 hodiny ze zásuvky) má nejmenší verze udržet jídlo i nápoje chlazené na 4 °C až 42 hodin, střední verze zhruba jeden a půl dne, a největší po celý den (ca 27 hod). Při nastavení nižší teploty ovšem dokáže udržet teplotu kdekoli mezi -20 až +20 °C, ale doba provozu se podstatně zkrátí.
Do 33litrového modelu by se mělo vejít 38 nápojových plechovek, střední verze jich pojme 54 a největší o objemu 53 litrů dokonce 62. Ta bude mít navíc dvouzónové chlazení včetně mrazáku. Mezi další funkce patří otvírák na láhve, vytahovací rukojeť pro přepravu na dvou kolečkách nebo použití jako odkládací stolek či prkénko, aplikace pro chytré telefony k ovládání vnitřní teploty a sledování zbývající úrovně nabití. Nechybí ani možnost nabíjet „lednici“ ze solárních panelů.

Foto: Anker

 
Publikováno: 1. 5. 2023 | Počet zobrazení: 226 článek mě zaujal 36
Zaujal Vás tento článek?
Ano