hnv murr

Pozvánka: Čisté oleje, cesta k lepší produktivitě

Společnosti Kleentek a Intribo zvou na odborný 33. seminář, tentokrát na téma: Zvyšování zisku precizní péčí o oleje v průmyslu a energetice. Seminář se bude konat 15. a 16. června 2022 ve Všeticích.

 

V rámci již tradičního setkání představí špičkoví odborníci na tribotechnickou diagnostiku nejmodernější technologie a aktuální novinky a trendy ze světa průmyslového mazání, které firmám umožňují snížit náklady a zvýšit ziskovost.
Z technologií to budou poslední generace přístrojů KLEENTEK 4.0 a webová aplikace KLEENLAB pro okamžitý přehled laboratorních analýz. Dále pak strategie nulových poruch, zkušenosti a postupy pro efektivní prediktivní údržbu strojů nebo filtrace extrémně znečištěných kapalin.
Aktuální technologie čištění olejů budou na místě nejen k vidění, ale i k vyzkoušení, např. technologie RULER pro rychlé a přesné měření životnosti průmyslových maziv a motorových olejů, zavzdušňovací filtry DES CASE a RMF, systémy MPC a CPA pro stanovení aktuální kondice oleje či DECON a BOOST k prodloužení životnosti olejových náplní a technologie pro on-line sledování stavu strojů a olejů.

Více na: www.kleentek.cz/33-dvoudenni-seminar/

 
Publikováno: 3. 6. 2022 | Počet zobrazení: 339 článek mě zaujal 83
Zaujal Vás tento článek?
Ano