hnv murr

Strojírenské impérium ISMM se rozrůstá

Ostravská firma ISMM odkoupila společnost Bosch Termotechnika a výrobu přesouvá do závodu v Krnově. V plně vybaveném průmyslovém areálu rozjíždí svůj pátý výrobní závod.

 

Areál o rozloze téměř 4 ha disponuje dvěma laserovými pálícími stroji s automatickým zakladačem, ohraňovacími lisy, plně vybavenou lisovnou, práškovou lakovnou a 50 svařovacími boxy, k nimž ISMM pořizuje další moderní vybavení v hodnotě 10 mil. Kč. Zahájení provozu se plánuje na prosinec letošního roku a v první fázi bude přijato asi 30 nových pracovníků, výhledově může v areálu pracovat až 250 zaměstnanců. ISMM Production & Business Cooperation, dodávající výrobky špičkovým firmám v oblasti zemědělské i manipulační techniky, je vlajkovou lodí ISMM Group Miloslava Cváčka, která sdružuje 6 společností. Dohromady zaměstnávají více než půl tisícovky pracovníků a generují obrat přes 1 miliardu korun.
Začátkem října ISMM Group koupila také Strojírnu Jan Bacho, která pod novým názvem ISMM & Jan Bacho bude zaměřena na zakázkovou výrobu dílů pro zahraniční zákazníky z oblasti průmyslu a automotive.

Foto: ISMM

 
Publikováno: 15. 12. 2021 | Počet zobrazení: 587 článek mě zaujal 139
Zaujal Vás tento článek?
Ano