asseco Aimtec murr

Zákaznická „customizace“ produktů

Přizpůsobené automatizační produkty mohou snížit výrobní náklady, vyhnout se výrobním chybám a zlepšit kvalitu konečného produktu. Proto společnost Panasonic zdokonaluje neustále přizpůsobitelnost svých produktů.

 
Odborníci firmy spolupracují se zákazníky, aby pro ně nakonfigurovali nejvhodnější řešení z hlediska úpravy provedení, balení, označování, předmontáže a dalších nestandardních požadavků. Vysoká kvalita je zajištěna díky několika testům výrobků, které jsou pak zdokumentovány.
V závislosti na potřebách zákazníka umožňuje Panasonic standardní kabely upravit na požadovanou délku i s připojením konektorů. Typické konektory jsou M8, M12 a MICRO-FIT se třemi nebo čtyřmi kolíky. V závislosti na modelu senzoru je také možné integrovat konektor do pouzdra senzoru.
Pro rychlejší přípravu pro výrobu lze dodat odlišné množství identických produktů v jednom balení a také je možné dodat různé produkty v jedné sadě. Balík s více jednotkami může obsahovat např. snímače, časovače a čítače, předprogramované PLC a všechny vyhrazené kabely a montážní materiál tak, aby všechny potřebné komponenty byly při sériové výrobě rychleji dostupné. Příslušenství, které lze objednat samostatně, je obvykle také baleno a označeno jednotlivě. Aby zákazníci ušetřili časově náročné úkoly, jako je rozbalení a montáž, nabízí Panasonic montáž různého příslušenství už před dodávkou jako jednu z personalizačních služeb.
Pro rychlou instalaci produktů ve větších výrobních linkách mohou být před samotnou dodávkou senzory přednastaveny a řídicí jednotky nebo HMI rozhraní naprogramovány. Aby společnost Panasonic splnila i svou politiku kvality pro koncového zákazníka, dodává prohlášení o shodě pro RoHS, REACH & Conflict Minerals a samozřejmě certifikáty CE i pro výrobky na míru.
 
Publikováno: 28. 3. 2018 | Počet zobrazení: 1622 článek mě zaujal 377
Zaujal Vás tento článek?
Ano