Aimtec hnv murr

Nerezavějící spojení se šroubením od Schwer Fittings

Vysoce odolné a maximálně spolehlivé – takové jsou potrubní spojovací elementy z nerezavějících ocelí od firmy Schwer Fittings. Tato společnost, jejímž nosným programem je výroba vysokotlakých šroubení z oceli, je v oblasti nerezu v současnosti považována za kvalitativního lídra na trhu.

 
V oblasti výroby vysokotlakých šroubení z kované či tažené austenitické oceli nemá společnost Schwer Fittings konkurenci. Žádný jiný výrobce šroubení z nerezového materiálu se nemůže pochlubit tak rozsáhlým sortimentem jako firma Schwer.

Výroba a prodej potrubních spojovacích prvků
Schwer Fittings vyrábí nízkotlaká třídílná šroubení, závitové fitinky, příruby, hydraulická šroubení, vysokotlaké příruby SAE, potravinářská šroubení CLAMP nebo přivařovací součásti potrubí (více na www.schwer.com/cs_CZ/závitové-fitinky/c/191141), dále se specializuje na nerezová vysokotlaká šroubení na řezný prstenec, JIC šroubení, šroubení  U2-lok se dvěma svěracími prstenci, trojdílná šroubení nebo například regulační a uzavírací armatury (více na: www.schwer.com/cs_CZ/instrumentation/roubení-se-sv-racími-prstenci-u2-lok)
V oblasti nerezových kulových kohoutů, manometrů, příslušenství pro manometry, tlakových převodníků, teploměrů, trubek, pneumatických pohonů či elektropohonů se Schwer Fittings zabývá také činností obchodní.

Oblasti využití šroubení 
Šroubení U2 se dvěma svěracími prstenci naleznou svá uplatnění v nejrůznějších oborech medicíny, farmacie, chemie, v potravinářském či petrochemickém průmyslu. Využijí se také v rozvodech čistých plynů a tekutin nebo v oblastech vysokých tlaků a vakua. Šroubení se zářezným prstencem a příruby SAE se pak uplatní zejména v hydraulice. Sortiment šroubení na zářezný prstenec 24° je na: www.schwer.com/cs_CZ/hydraulika-pneumatika/roubení-na-zá-ezný-prstenec-24.

Důraz na mimořádnou kvalitu spojovacích elementů 
Základem obchodní strategie společnosti Schwer Fittings je důraz na prvotřídní jakost výrobků, které se dosahuje mimo jiné použitím moderních CNC strojů. Tlakové zkoušky jsou prováděny pravidelně, a to nejen u vlastních produktů, ale také při vstupní kontrole u ostatního obchodního zboží. Veškeré díly, které projdou kontrolou, jsou označeny symboly „sf“ a čísly zkušebního protokolu. S tímto číslem nabízíme zákazníkům ke každému jednotlivému produktu spárovanou dokumentaci podle EN 10204 3.1.
Vysokotlaká šroubení z nerezu a další potrubní spojovací elementy dodává společnost Schwer Fittings ve velmi krátkých termínech. Ty nejžádanější produkty ze skladu se navíc expedují obratem.  

Pokud vás zajímá portfolio tohoto nadnárodního výrobce spojovací techniky, zažádejte si o zaslání katalogu, anebo navštivte firemní webovou prezentaci na adrese www.schwer.com

 
Publikováno: 29. 11. 2016 | Počet zobrazení: 2111 článek mě zaujal 404
Zaujal Vás tento článek?
Ano