hnv murr

Automatizovaný systém skladování krabic

Společnost Jungheinrich rozšířila rakouskému výrobci lyžařského vybavení Atomic distribuční sklad přidáním automatizovaného systému skladování krabic typu silo s téměř 60 tisíci místy.

 
Koncept chytré dopravníkové technologie je v 60 metrů dlouhém, 26 metrů širokém a 24 metrů vysokém skladu typu silo. Kromě skladu, kde je k dispozici 58 600 skladovacích míst, ocelové konstrukce a regálových zakladačů s manipulačními zařízeními na nosiče břemen různých šířek, dodal Jungheinrich také dopravníkový systém se stanovišti na příjem a vychystávání zboží, řídicí systém, protipožární uzávěry a software.
Celý koncept je velmi efektivní. Například místo sedmi uliček, které navrhovala projekční kancelář, dokázal Jungheinrich díky sofistikovanému systému rozdělování krabic do rozměrových skupin se vzájemným párováním, zredukovat sklad na pět uliček. Systém identifikujte celkem 37 přepravních jednotek různých velikostí, většinou bez krabic nebo přepravek, a ukládá je po osmi nebo deseti jednotkách na jeden regálový oddíl.
Procesy jsou řízeny systémem WCS (Warehouse Control System). Automatická detekce krabic na 400metrovém dopravníkovém systému je založená na 3D měření a vážení projíždějících krabic. Během kontroly obrysů a třídění systém díky senzorům a kamerám detekuje vyboulení nebo promáčkliny.
 
Publikováno: 21. 1. 2021 | Počet zobrazení: 610 článek mě zaujal 151
Zaujal Vás tento článek?
Ano