hnv murr

Usnadňuje přístup k firemním datům

Nová platforma Mendix společnosti Siemens pomáhá vyvíjet individualizovaná řešení pro podporu procesů, umožňujících snadnější rozhodování na základě provozních dat.

 

Mendix rozšiřuje portfolio řešení Xcelerator firmy Siemens a umožňuje vytvářet tzv. multi-experience aplikace a sdílet data z jakéhokoli místa na libovolném zařízení, cloudu nebo jiné platformě, a to i bez specializovaných programátorských dovedností. V kombinaci s průmyslovým IoT řešením MindSphere, které Siemens poskytuje jako službu, přináší plně integrované komplexní průmyslové řešení v cloudu.
Různorodé, historicky využívané systémy, které obsahují data v různých formátech a odkazují se na složité fyzické modely, mohou komplikovat přístup k správným výrobním a inženýrským údajům. Služba Mendix Data Hub umožňuje odblokování, rozšíření a personalizaci dat z centrálních systémů, aby zjednodušila přístup k těmto datům, pomohla v jejich interpretaci, využití a správě. Vývojáři neztrácejí čas zajišťováním přístupu k potřebným datům a hledáním správného zdroje či vlastníka, Mendix Data Hub a nová platforma Mendix Industrial Edge Services, umožňují komplexní pohled na podniky, továrny i systémy.
Firemní experti získají potřebné informace prostřednictvím propojení odpovídajících podnikových dat v rámci celé organizace, ať už vznikají v továrních provozech nebo při servisních zásazích v terénu a jsou ukládána v různých systémech. Zpočátku bude Mendix Data Hub zajišťovat propojení s nejběžnějšími průmyslovými datovými zdroji, jako jsou software Teamcenter a SAP, v budoucích verzích i k dalším rozšířeným datovým službám, databázím a průmyslovým aplikacím.

 
Publikováno: 15. 12. 2020 | Počet zobrazení: 642 článek mě zaujal 170
Zaujal Vás tento článek?
Ano