hnv murr

Soutěž časopisu TechMagazín ve spolupráci se značkou Peugeot

Značka Peugeot letos slaví úctyhodných 210 let od svého vzniku a její vozy po celou historii patří k elitě nejen francouzského, ale i světového automobilového průmyslu.

 
Jedním z nejnovějších modelů je nepřehlédnutelné SUV – model 3008. Elegantní křivky karoserie v sobě ukrývají technologickou vyspělost. A že je tento model opravdu skvělý, dokladuje více než 30 mezinárodních ocenění.
Nyní máte jedinečnou možnost vyzkoušet si tento pozoruhodný vůz v hybridní variantě s automatickou 8st. převodovkou.

A co pro to musíte udělat?
Pokud jste předplatitelem časopisu TechMagazín, pak jen stačí odpovědět správně na tři níže uvedené otázky. Pro ty, co ještě nejsou předplatiteli TechMagazínu, čeká jeden krok navíc – objednat si ho (na www.techmagazin.cz/predplatne) a poté poslat správné odpovědi na soutěžní otázky.
Z došlých odpovědí vylosuje na konci listopadu zástupce automobilky Peugeot výherce, který pak získá k dispozici na dva týdny špičkový model 3008 ALLURE HYBRID 225 e-EAT8 s plnou nádrží a předplaceným dobíjecím čipem.
Výsledky losování budou zveřejněny v prosincovém vydání TechMagazínu a výherce samozřejmě uvědomí redakce. Tak směle do toho!

Soutěžní otázky:
- Ve kterém roce se poprvé objevil znak lva na výrobcích firmy Peugeot?
- Jaký je dojezd nového elektrického modelu e-208 (dle metody WLTP)?  
- Peugeot je jedinou značkou, která má souběžně na trhu tři modely oceněné titulem Auto roku. O které modely jde?


Připomínáme, že soutěže se mohou zúčastnit nejen noví, ale i stávající předplatitelé časopisu TechMagazín. Odpovědi posílejte na e-mailovou adresu: predplatne@techmagazin.cz.
Hodně štěstí přeje redakce.
………………..
14 dnů speciálně pro vás
 
Publikováno: 13. 11. 2020 | Počet zobrazení: 649 článek mě zaujal 165
Zaujal Vás tento článek?
Ano