Aimtec hnv murr

Drážkovací novinka

Firma Walter představila pod označením Cut G2016-P/UX nový drážkovací systém, který zajišťuje stabilní a spolehlivý výkon při těžkém obrábění.

 
S držákem G2016-P a drážkovací destičkou UX s geometrií GD2 uvádí Walter na trh speciálně vyvinutý systém drážkování, který maximalizuje provozuschopnost nástroje díky snadno ovladatelnému tangenciálnímu upínacímu mechanismu pro rychlou výměnu břitů. Tangenciálně namontované destičky o šířce 12 a 19 mm se stopkami 25 x 25 a 32 x 32 mm poskytují maximální stabilitu.
Tangenciálně našroubovaná drážkovací vložka s robustní nasedací plochou také zajišťuje maximální stabilitu. Držák s destičkou je spojen prostřednictvím polohovací drážky, což představuje důležité konstrukční prvky, díky nimž je systém extrémně stabilní a zabraňuje vytažení destičky ze sedla během obráběcího procesu. Geometrie GD2, která je také nová, má ochranné zkosení pro stabilní řeznou hranu, která přechází přímo do pozitivního formovače třísek. To umožňuje velmi měkký řez současně s dobrým lámáním třísek, a to i při velkých hloubkách zanoření a posuvech od 0,2 do 0,6 mm.
Přesné chlazení na bočním povrchu podporuje delší životnost nástroje a lamač třísek je designován speciálně pro náročné obrábění, aby zajistil krátké třísky při řezání v maximální hloubce a při rozšiřování drážek.
 
Publikováno: 11. 9. 2020 | Počet zobrazení: 648 článek mě zaujal 161
Zaujal Vás tento článek?
Ano