hnv murr

Pozorovatelny pro domácí mazlíky

Závěsná vyhlídka pro kočky je perrrrrrfektní pro pozorování ptáků a další oblíbené činnosti šelmiček, které život za oknem odjakživa fascinuje.

 
Přísavky, s nimiž se kočičí balkónek přichytí na okenní sklo nebo dveře, unesou až 20kg zátěž, což je bohatě postačující pro většinu běžných koček. Instalace zabere jen pár sekund. Otevřený vršek pro snadný přístup z něj činí ideální místo pro pozorování života za sklem, jako je pro nás sledování televize. S pohodlným odnímatelným polštářem působí jako izolátor, který absorbuje a udržuje tělesné teplo zvířete a má ještě další pozitivní vliv: Při slunném počasí funguje jako kočičí sanatorium. Pro lidi je sice sluneční ultrafialové světlo spíše strašákem, ale kočky si na sluníčku doslova lebedí – jeho svit, včetně UV složky, podporuje absorpci vápníku a vstřebávání živin, navíc účinně eliminuje parazity v kožichu, čímž napomáhá zdravému růstu koček.
Obdobná vyhlídka existuje i ve psím provedení. Čirá kopule o Ø 31,5 cm z odolného akrylátu se instaluje do dveří nebo na plot. Z vypouklého „okna“ může pes vidět na druhou stranu a uspokojit tak svou zvědavost. Plastový výhled prý může i omezit nadměrné štěkání, protože pes bude moci vidět, co cítí nebo slyší.
 
Publikováno: 13. 5. 2020 | Počet zobrazení: 1266 článek mě zaujal 241
Zaujal Vás tento článek?
Ano