hnv murr

Fórum aditivní výroby ukáže to nejmodernější z 3D tisku

V rámci doprovodného programu MSV v Brně se již tradičně koná i nejvýznamnější oborová událost, která představí špičkové technologie 3D tisku z kovů, plastů i kompozitů v české praxi.

 

Již šestý ročník populární konference představí nejvyspělejší metody profesionálního 3D tisku, který přestává být výlučnou doménou velkých korporací a specializovaných konstrukčních kanceláří a studií. Postupně se stává dostupnějším i pro menší firmy a dokonce i jednotlivce. Akce zaměřená na zájemce o využití pokrokových technologií pro produktivnější výrobu prototypů, nástrojů nebo koncových výrobků nabídne pestrou přehlídku technologií aditivní výroby kovových, plastových i kompozitních dílů s důrazem na jejich uplatnění v praxi.
Celodenní konference se uskuteční v úterý 8. října 2019 v pavilonu E (sál E2) na brněnském výstavišti. Pro účastníky je zajištěno občerstvení, vstup na strojírenský veletrh, ale i slosování o hodnotné ceny, jako je např. stolní 3D tiskárna Prusa i3 MK3S.
Fórum aditivní výroby na MSV 2019 zahrnuje bohatý program, v jehož rámci vystoupí na dvě desítky odborníků na aditivní výrobu. Ukáže inovace z nabídky předních světových výrobců 3D tiskáren, jako jsou Stratasys, 3D Systems, Renishaw, HP, Arcam nebo EOS a vedle nich působivé novinky, které svými možnostmi v různých ohledech překračují zavedenou praxi – např. 3D tisk kovových dílů v kancelářském prostředí od firem Desktop Metal a Markforged či rychlý tisk velmi přesných modelů od Formlabs.
Primárním cílem konference je prezentovat možnosti současných technologií aditivní výroby prostřednictvím praktických poznatků a případových studií. Podrobný program s tématy všech sedmnácti zařazených přednášek najdete na webu www.odborne-konference.cz, kde je k dispozici i registrační formulář.
Fórum nepřináší jen přehled o technologických možnostech současných 3D tiskáren, ale i jedinečnou možnost přímých konzultací se špičkovými experty.

 

 
Publikováno: 13. 11. 2019 | Počet zobrazení: 961 článek mě zaujal 229
Zaujal Vás tento článek?
Ano