hnv murr

Kompaktní vysoce produktivní obráběcí centrum

Do řady obráběcích strojů MCC německé firmy Burkhardt+Weber, označovaných výrobcem jako ultrakompaktní, přibyl nově kompaktní model 630, který v sobě koncentruje všechny klíčové charakteristiky spojované s touto značkou: výkon, přesnost, tuhost a dostupnost.

 

Jde o horizontální obráběcí stroj s vřetenem s hnacím ozubením nebo osou A pro 5osý výkon. Velká ložiska a široká vzdálenost mezi vodícími prvky nabízejí vynikající tuhost. S vysokými hodnotami točivého momentu je podle výrobce stroj skutečným dříčem disponujícím silnou řeznou kapacitou pro obrábění oceli, litiny a titanu.
MCC 630 je vybavený charakteristickým rackovým zásobníkem nástrojů a špičkovou informační a komunikační technologií umožňující jeho propojení. Je připraven i pro digitální síťování v samoorganizovaných výrobních procesech. Může tak být instalován jako samostatný stroj v paletovém formátu nebo jako součást propojeného výrobního systému.
Ačkoli obráběcí centra Burkhardt+Weber jsou obvykle velmi individuální, s řadou MCC se výrobci podařilo vyvinout standardní stroj, který nabízí specifické vlastnosti potřebné pro jeho typické použití, ale s využitím osvědčeného designu velkých obráběcích center.

 
Publikováno: 26. 7. 2018 | Počet zobrazení: 1430 článek mě zaujal 331
Zaujal Vás tento článek?
Ano