hnv murr

Emil Frey Select - prodej ojetých vozů jinak

Česká republika byla vybrána skupinou Emil Frey pro pilotní projekt prodeje certifikovaných ojetých vozidel - Emil Frey Select. Bude nabízet švýcarský standard se širokou nabídkou prověřených vozů v reprezentativním prostředí a servisním zázemím.

 

Do projektu budou zapojeni prodejci spojeni se skupinou Emil Frey (EF) po Evropě, ale nepůjde jen o značky automobilů, které EF zastupuje, ale o multibrandový program. Skládá ze z velkoobchodního prodeje, inzertního portálu prodeje ojetin a maloobchodní části, která je provozovaná vlastní prodejní sítí nebo franšízovými partnery. Všichni musí dodržovat definované normy a standardy pro prodej ojetých vozů.
Švýcarská rodinná firma Emil Frey se od roku 1924 postupně rozšířila do celé Evropy. Nyní prodává vozy takřka dvaceti automobilových značek. Po podpisu kupní smlouvy se skupinou PSA, se stala od července 2016 100% vlastníkem poboček Peugeot a Citroën v pěti evropských zemích, včetně ČR. Dnes je skupina EF největším distributorem automobilů v Evropě a novým programem pro ojeté vozy hodlá posílit obchodní význam a ziskovost firmy.
Program EF Select je zaměřený na zánovní prověřené a kvalitní ojeté vozy. Jeho cílem je výrazně posunout dosavadní standardy nabízení ojetých vozů zákazníkům. Chce nabídnout komplex služeb dalece převyšující aktuální úroveň trhu, proto se budou zákazníci setkávat s vysokou kvalitou služeb, která je definovaná podle přísných regulí.
„Spouštíme náročný program s velmi ambiciózními cíli. Díky podpoře skupiny Emil Frey, která si získala pověst garanta kvality a péče o zákazníka, disponujeme výborným technickým a prodejním zázemím. Naším záměrem je prodat do roku 2020 na českém trhu 20 000 kvalitních ojetých vozů a vybudovat rozsáhlou prodejní síť po celé ČR,“ řekl Jaromír Heřmanský, manažer projektu Emil Frey Select.

Jen ověřená kvalita
Aktuální nabídka EF Select je k dispozici na webu www.emilfreyselect.cz. Kromě certifikovaných vozidel je zde možné nalézt i nabídku ostatních vozů všech značek. V současnosti je tak možné vybírat z více jak 1500 automobilů podle konkrétních požadavků, motorizací či výbav. Všechna vozidla jsou pečlivě prověřována vyškolenými odborníky, kteří je posoudí z hlediska 30 oblastí ověřujících mechanické části, vzhled, interiér a servisní historii.
„Auto projde zevrubnou prohlídkou a kontrolou technického stavu podle interních předpisů. Pokud vozidlo v některé z oblastí nevyhovuje vysokému standardu EFS, provádíme odstranění těchto nedostatků tak, aby zákazník mohl vůz bezpečně používat bez nutných okamžitých investic,“ popisuje Ondřej Husák, specialista programu EF Select.

EFSelect Premium
Uspěje-li vůz v této náročné zkoušce a současně vyhoví dalším kritériím, získá certifikát EF Select Premium. Na takový vůz dostane zákazník plnohodnotnou minimálně roční záruku bez omezení nájezdu km, platnou v celé Evropě. Záruka kryje 13 konstrukčních skupin a takřka kopíruje garanci na nová vozidla. Možností je i přikoupení prodloužené záruky.
Co znamená EFS Premium? Jde pouze o prověřené vozy s nájezdem do 180 000 km a 8 let stáří; vozy všech značek do 3,5 t; záruka v minimální délce 12 měsíců zdarma s celoevropskou platností; prohlídka zdarma po 12 měsících /10 000 km; možnost výměny vozu do 30 dnů bez udání důvodu; zvýhodněné financování a pojištění.
Z programu jsou naopak zcela vyloučeny vozy s pochybným původem, s neověřitelnou servisní historií, po rozsáhlejší havárii či ty, které neprojdou předprodejní prohlídkou.
Pro zajištění maximální úrovně prodeje a služeb je v provozu zákaznické středisko s call centrem s působností pro celou ČR a nedávno otevřené reprezentativní centrum prodeje ojetých vozů v Praze 9 - Vysočanech. Disponuje nejen velkou výstavní plochou a potřebným servisním zázemím, ale především profesionálně vyškoleným personálem, který pomůže s výběrem či poskytnutím služeb od pojištění přes financování až po přihlášení vozu. V Praze působí i další dvě prodejní místa programu EF Select, a to v provozovnách skupiny Emil Frey v Pekařské ulici a na Černém Mostě.

 
Publikováno: 31. 5. 2018 | Počet zobrazení: 2219 článek mě zaujal 349
Zaujal Vás tento článek?
Ano