hnv murr

Jungheinrich má vlastní miniload

Na letošním veletrhu LogiMAT představila společnost Jungheinrich svůj první interně vyvinutý vysoce výkonný miniload pro zvýšení efektivity a optimalizaci nákladů vnitropodnikové logistiky. Jde o zařízení STC 2B1A s nejnovějšími technologiemi a inovativním designem.

 

STC 2B1A je nejvýkonnější provozní zařízení pro drobné zboží ve své třídě. S rychlostí pojezdu více než 6 m/s a špičkovým zrychlením se řadí mezi absolutně nejlepší vysoce výkonné zařízení.

Byly do něj implementovány tři nové patenty:
-inovativní design stožáru pro nejlepší nastavitelnost rozsahu zařízení až na 25 m a maximální stabilitu i přes lehkou konstrukci,
- inovativní koncepce pojezdové kolejnice pro minimalizované přístupové rozměry,
- integrovaný hnací systém Omega pro ještě více prostorově úsporný sklad.
Miniload disponuje také energetickým zásobníkem speciálně upraveným pro manipulaci nazývanou „SuperCaps“. Ukládá energii uvolněnou během procesů brzdění a vrací ji zpět do hnacího systému při zrychlení. Tímto způsobem byl Jungheinrich schopen snížit energetické požadavky a především nezbytnou připojenou zátěž regálového provozního zařízení až na 25 % v porovnání s konkurencí.
Jungheinrich miniload zkonstruoval pro maximální efektivitu z hlediska využití prostoru. Díky inovativnímu designu pojezdové kolejnice a hnacímu systému Omega - na rozdíl od jiných miniloadů je integrovaný do paty stožáru - dosahuje systém nejnižších přístupových rozměrů ve své třídě. V porovnání se všemi dalšími miniloady na trhu umožňuje výrobce svým zákazníkům dosáhnout významně vyšší kapacitu skladu spolu s vyšší výkonností pro sklad srovnatelné velikosti. Další inovací je nová modulární konstrukce stožáru. S lehkou konstrukcí zajistí obzvlášť vysokou stabilitu zařízení a umožní také flexibilní nastavitelnost rozsahu do 25 m.

 
Publikováno: 31. 5. 2018 | Počet zobrazení: 1627 článek mě zaujal 349
Zaujal Vás tento článek?
Ano