hnv murr

Více veletrhů - více obchodních příležitostí pro prodejce strojů

Firmy, které si již vyzkoušely, jak rozsáhlé obchodní příležitosti přináší pravidelná účast na strojírenských veletrzích, někdy stojí před rozhodnutím, kterých veletrhů se zúčastnit. Přitom zvažují finanční náklady, časovou náročnost, zátěž pro management i strategie, které souvisí s novými modely vystavovaných strojů a technologií.

 

Často se zabývají i otázkou, kolika veletrhů se zúčastnit. Řada z nich má zaběhlou rutinu a spoléhá na podzimní období, které bývá z obchodního hlediska pro ně nejaktivnější částí roku. Ukazuje se však, že i jarní měsíce mohou nabídnout významné obchodní příležitosti k rozsáhlejším prodejům strojů a zařízení, a tím i k zvýšení profitu firmy.
V minulosti řešily strojírenské firmy nákupy strojů spíše v druhé polovině roku, ale změnily se zvyklosti i doba. V současnosti musí být firmy velmi flexibilní. Průmysl vykazuje dynamický růst a oni čelí nedostatku kvalifikovaných pracovníků. Nastupují naléhavé požadavky na automatizaci, robotizaci a aktuálním tématem je Průmysl 4.0.
Firmy musí vyrábět rychleji a levněji a toho můžou jen obtížně dosáhnout se zastaralým vybavením, proto je tady příležitost pro dodavatele strojírenských technologií, kteří se musí také přizpůsobit dynamice - a to v průběhu celého roku.

Vystavujte na jaře v Praze
Pražský veletrh FOR INDUSTRY (15.-18. května), který se koná již tradičně v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, nabízí přesně to, co potřebují obě strany. Prodejcům strojů obchodní příležitost ve správném období a za příjemné náklady, navíc ve výhodné lokalitě a zájemcům z řad strojírenských firem zase umožňuje nečekat na druhou polovinu roku a řešit svoje potřeby v době progresivního vývoje aktuálně.

V loňském roce se FOR INDUSTRY etabloval jako sebevědomý a úspěšný veletrh, kde vystavovaly významné české a mezinárodní firmy a kde se konalo i několik světových premiér strojů. Účast ze strany vystavovatelů, kterých bylo 233, na tomto veletrhu překonala minulé ročníky a jednoznačným úspěchem byla i konference Setkání lídrů českého exportu, která se bude konat i v letošním roce (15. května).
Účastí na tomto pražského veletrhu můžete nabídnout svým zákazníkům a odborným návštěvníkům svoje produkty spolu s významnými dodavateli strojů a technologií, kteří se již zaregistrovali, např. Tajmac ZPS, Sandvik Coromant, Taima, Wemac, Rexim, Style CNC Machines, DEOM, M&B Calibr, ACD Czech, DREKOMA a další.


Vrcholná událost - ENERGO SUMMIT
Druhý den veletrhu (16. května) proběhne v Kongresovém sále ENERGO SUMMIT, který je koncipován jako platforma pro odbornou diskusi k otázkám dalšího rozvoje energetiky v ČR i EU. Hlavním tématem je nová energetika se spotřebitelem v centru, především s ohledem na obnovitelné zdroje energie a energetickou účinnost. Registrovat se lze na: www.energosummit.cz, přitom pro Top management průmyslových firem, státní správu a vysoké školy je vstup zdarma.
 
Buďte součástí FOR JOBS
Na nedostatek technických pracovníků si stěžuje většina výrobních podniků. Právě proto vznikla dvoudenní doprovodná akce veletrhu FOR INDUSTRY s názvem FOR JOBS (15.-16. května). Jejím cílem je propojit nabídku volných pracovních míst v technických oborech, cílovou skupinu odborných návštěvníků veletrhu a také tradiční spolupráci se studenty technických směrů SŠ a VŠ.

Více na www.forjobs.cz.

 
Publikováno: 30. 5. 2018 | Počet zobrazení: 1680 článek mě zaujal 370
Zaujal Vás tento článek?
Ano