hnv murr

Více veletrhů - více obchodních příležitostí

Firmy, které si již vyzkoušely, jak rozsáhlé obchodní příležitosti přináší pravidelná účast na strojírenských veletrzích, často stojí před rozhodnutím, kterých veletrhů se zúčastnit.

 

Zvažují finanční náklady, časovou náročnost, zátěž pro management i strategie, které souvisí s novými modely vystavovaných strojů a technologií. Často se zabývají otázkou, na kolika veletrzích vystavovat. Řada firem má zaběhlou rutinu, která spoléhá na podzimní období, jenž bývá z obchodního hlediska nejaktivnější částí roku. Ukazuje se však, že i jarní měsíce mohou nabídnout významné obchodní příležitosti k rozsáhlejším prodejům strojů a zařízení, a tím i k zvýšení profitu firmy.

Doba se zrychluje
Zákazníci mění zvyklosti. V minulosti strojírenské firmy řešily nákupy strojů spíše v druhé polovině roku, ale doba se změnila. Dnes musí být firmy velmi flexibilní. Průmysl vykazuje dynamický růst a společnosti čelí nedostatku kvalifikovaných pracovníků. Nastupují naléhavé požadavky na automatizaci, robotizaci a aktuálním tématem je Průmysl 4.0.
Úspěšný je ten, kdo dokáže vyrábět chytřeji, rychleji a levněji. Toho lze jen obtížně dosáhnout se zastaralým vybavením. Prodejci strojů a technologických zařízení se proto přizpůsobují této dynamice a hledají způsoby, jak nabídnout svoje produkty, resp. jak se účinněji podílet na modernizacích výrobních technologií, a to nejlépe v průběhu celého roku. 

Vystavujte na jaře v Praze
Pražský veletrh FOR INDUSTRY nabízí přesně to, co potřebují obě strany. Prodejcům strojů nabízí obchodní příležitost ve správném období, za příjemné náklady a ve výhodné lokalitě. Zájemcům z řad strojírenských firem zase umožňuje nečekat na druhou polovinu roku a řešit svoje potřeby v době progresivního vývoje aktuálně. Porovnávat nabídky přímo na místě, komunikovat s odborníky, ujasnit si možnosti a perspektivy, operativně řešit podrobnosti.  
V loňském roce se FOR INDUSTRY etabloval jako sebevědomý a úspěšný veletrh, kde vystavovaly významné české a mezinárodní firmy a konalo se i několik světových premiér strojů. Účast ze strany vystavovatelů, kterých bylo 233, na tomto veletrhu překonala minulé ročníky. Úspěch měly i konference: Setkání lídrů českého exportu a ENERGO SUMMIT.
Na letošním veletrhu FOR INDUSTRY budou mezi jinými vystavovat např.: Tajmac ZPS, Sandvik Coromant, Taima, Wemac, Rexim, Style CNC Machines, DEOM , M&B Calibr, ACD Czech nebo DREKOMA.

Registrujte se ještě dnes. Přihlášku naleznete na www.forindustry.cz.

Sháníte zaměstnance? Buďte součástí FOR JOBS
Na nedostatek technických pracovníků si stěžuje většina výrobních podniků. Právě proto vznikla dvoudenní doprovodná akce veletrhu FOR INDUSTRY s názvem FOR JOBS (15.-16. května), která má za cíl propojit nabídku volných pracovních míst v technických oborech, cílovou skupinu odborných návštěvníků strojírenského veletrhu a také spolupráci se studenty technických směrů SŠ a VŠ. Mezi přihlášenými jsou např. Úřad práce, Elmep, Aero Vodochody, ČEZ. Více na www.forjobs.cz.

 
Publikováno: 26. 4. 2018 | Počet zobrazení: 1398 článek mě zaujal 339
Zaujal Vás tento článek?
Ano