hnv murr

Řízení zásob na platformě Androidu

Zebra Technologies uvedla nový produkt, který usnadní práci při správě skladového hospodářství. Nové řešení je určeno výrobcům i maloobchodníkům a umožňuje monitorování logistických řetězců v reálném čase. Firma jej představila poprvé na veletrhu Národní retailové asociace (NRF) v polovině ledna letošního roku v New Yorku.

 

Řešení vychází z toho, že maloobchodníci potřebují mít dokonalý přehled napříč všemi nákupními a prodejními kanály, aby pak mohli svým zákazníkům zajistit přesně to co chtějí a také kdy a kde to chtějí.
Srdcem je mobilní počítač MC3300 využívající technologii android. Lehký a přitom velmi odolný počítač je vybavený klávesnicí a  dotykovým displejem. Disponuje také řadou praktických vychytávek, jako je např. držák ve tvaru pistole, otočná skenovací hlavice umožňující boční skenování kódů přímo z vysokozdvižného vozíku či možnost přímého skenování pod úhlem až 45 stupňů. Výrobce myslel přitom na maximální ergonomičnost a praktičnost použití. MC3300 dokáže skenovat 1D/2D čárové kódy v libovolných podmínkách v krátkém a dlouhém intervalu. Pomáhá zvýšit rychlost skenování a přesnost a současně zvyšuje produktivitu pracovníků, kteří mají na starosti správu skladů a sledování pohybu zboží uvnitř logistického řetězce.
Kvůli neustále se měnícímu prostředí ve skladech může být někdy pro zaměstnance těžké se rychle zorientovat a přivyknout všem logistickým procesům. A právě MC3300 s tím dokáže pomoci, protože usnadní práci díky Wi-Fi připojení, funkci push-to-talk a také dlouhé výdrži baterie. Díky tomu může velmi rychle propojit pracovní týmy.
Výrobce v souvislosti s řešením android nabízí službu Mobility DNA, která napomáhá jednoduchému nastavení zařízení, aktualizaci, a také snadný přechod z předchozího řešení Windows na platformu Androidu.
Kromě dotykového počítače MC3300 byl představen také ultra robustní počítač VC80x, který se upevňuje přímo na manipulační vozíky. Díky své robustnosti je velmi odolný a může pracovat nejen v prašném, ale i ve vlhkém prostředí, dokonce i v mrazírnách. Jeho snímač a technologie zahřívání zabraňují kondenzaci, navíc se může jeho dotykový monitor ovládat i v rukavicích. Oba počítače lze propojit mezi sebou.

 
Publikováno: 1. 4. 2018 | Počet zobrazení: 1405 článek mě zaujal 314
Zaujal Vás tento článek?
Ano