hnv murr

Největší dealerství Renault má TUkas

Zastoupení Renault otevřelo prostřednictvím dealerství TUkas největší showroom značek Renault a Dacia. Nachází v pražských Malešicích na ploše více než 1000 m2 a jeho součástí je i jedna z nejmodernějších lakoven.

 

Výstavba a rekonstrukce původního areálu státního podniku ČSAO trvala 1,5 roku, a nyní patří dealerství mezi první, které bylo vybudováno v souladu s novým designovým konceptem Renault Store. Na plochu showroomu se vejde 13 vozů Renault, 7 vozů Dacia a čtyři užitkové vozy z programu PRO+.
Zajímavostí je vytápění a klimatizování areálu. To se děje pomocí technologie kapilár, hloubkových vrtů a tepelného čerpadla. Tím je zajištěno vysoce komfortní a ekologické udržování tepelné rovnováhy v interiéru po celý rok. A nejde pouze o úspory spotřeby energie na vytápění a chlazení, systém totiž výrazně snižuje koncentraci prachových a alergenních polétavých částic.
TUkas se v Malešicích může pochlubit nejen největším dealerstvím, ale i největší a nejmodernější servisní lakovnou v ČR. Disponuje čtyřmi lakovacími kabinami USI ITALIA a osmi přípravnými pracovišti. Pro užitkové a nákladní vozy je vyčleněna jedna kabina. Všechny kabiny používají nejmodernější technologie IONTEC, REVO, IRT a Spectrometr, které jsou určeny pro využití vodou ředitelných materiálů.
V areálu bude ještě k dispozici zastřešený autosalon užitkových vozů PRO+ a čerpací stanice pohonných hmot, včetně CNG. Zkrátka nepřijdou ani elektromobily, pro které bude postavena dobíjecí stanice.

 
Publikováno: 1. 3. 2018 | Počet zobrazení: 1632 článek mě zaujal 335
Zaujal Vás tento článek?
Ano