hnv murr

Pražský veletrh FOR INDUSTRY upevňuje své místo na trhu

V termínu 15.-18. května 2018 se uskuteční již sedmnáctý ročník mezinárodního průmyslového veletrhu FOR INDUSTRY, jehož hlavními obory jsou strojírenství, povrchové úpravy, elektrotechnika a energetika, logistika a svařování. Nabídku volných pracovních pozic v technických oborech zprostředkuje dvoudenní akce FOR JOBS.

 

Pro vystavovatele, kteří chtějí oslovit zákazníky především z Prahy a regionu Čech a využijí ke své prezentaci právě veletrh FOR INDUSTRY 2018, je připraveno kromě již osvědčených výhod, jako jsou zdarma vstupenky v neomezeném množství, zviditelnění v rámci reklamní kampaně, možnost pronájmů sálů pro semináře, workshopy a v neposlední řadě též individuální přístup ze strany organizátora, také velmi příznivá cena výstavní plochy a jako každý rok jednoznačně bezkonkurenční cena plochy pro stroje. Vystavovatelé mohou přihlásit své výrobky či technologie do tradiční soutěže GRAND PRIX.  Ocenění TOP EXPO si pak odnesou nejpůsobivější výstavní expozice.

Zájem ze strany vystavovatelů roste
V současné době je na veletrh přihlášena řada významných firem, mezi nimiž je i zlínská firma TAJMAC-ZPS, která představí své exponáty na ploše více jak 200 m2.  Tato akciová společnost patří ke klíčovým dodavatelům obráběcích strojů v ČR a podstatná část její produkce je určena pro zahraniční trhy. Její výrobní program se skládá z vysoce výkonných horizontálních, vertikálních, portálových a multifunkčních obráběcích center a ze světového hlediska špičkových vícevřetenových soustružnických automatů MORI-SAY a dlouhotočných CNC automatů MANURHIN. Dále je výrobcem produktové řady vstřikolisů pro italskou firmu NEGRI-BOSSI.       
Své jednoznačné místo na veletrhu má i obor nástrojů, který se po delší době vrací na pražské výstaviště v podobě účasti firmy Sandvik Coromant, která je předním světovým dodavatelem nástrojů, nástrojových řešení a know-how pro oblast obrábění kovů. Díky rozsáhlým investicím do výzkumu a vývoje vytváří unikátní technické novinky a společně se svými zákazníky zavádí nové standardy pro produktivitu. K nim patří také nejvýznamnější světoví výrobci v automobilovém a leteckém průmyslu a v oblasti výroby energetických zařízení.

ENERGO SUMMIT
Čtvrtý ročník mezinárodního ENERGO SUMMITu proběhne ve středu 16. května a jeho hlavním tématem je „Nová energetika se spotřebitelem v centru“. Již nyní eviduje organizátor akce řadu zajímavých přednášejících s příspěvky k blokům s tématy „Obnovitelné zdroje energie“ a „Energetická účinnost“. Více na www.energosummit.cz.

Sháníte zaměstnance? Buďte součástí FOR JOBS
Na nedostatek technických pracovníků si stěžuje většina výrobních podniků. Právě proto vznikla dvoudenní doprovodná akce veletrhu FOR INDUSTRY s názvem FOR JOBS od 15. do 16. května. Akce má za cíl propojit nabídku volných pracovních míst v technických oborech, cílovou skupinu odborných návštěvníků veletrhu FOR INDUSTRY a také tradiční spolupráci se studenty technických směrů SŠ a VŠ. Partnery akce jsou MŠMT a Úřad práce. Více na www.forjobs.cz.

Lídři českého exportu a 3Dexpo
Ani v příštím roce nebude chybět řada atraktivních přednášek, seminářů nebo workshopů, které budou po celé čtyři veletržní dny nepřetržitě probíhat v Kongresovém sále pro 650 osob i v ostatních zrekonstruovaných menších sálech. První den veletrhu (15. května) se uskuteční akce „Lídři českého exportu". Akce je zaměřená na export a účast na ni potvrdili vysocí představitelé vlády. Příznivci 3D technologií si přijdou na své na konferenci a největší výstavě trendů v oboru 3D tisku v ČR - 3Dexpo, která bude po celou dobu veletrhu probíhat v hale 6.

Multifunkční areál PVA EXPO PRAHA
Největší veletržní areál v hlavním městě prošel za poslední roky rozsáhlou modernizací jak výstavních hal, tak zázemí pro návštěvníky i vystavovatele. V PVA EXPO PRAHA se ročně uskuteční na 80 akcí s účastí přes 5600 firem z více než 30 zemí světa a návštěvností téměř 600 000. Areál také nabízí Kongresový sál s ojedinělou kapacitou 650 osob.        

 
Publikováno: 28. 2. 2018 | Počet zobrazení: 1813 článek mě zaujal 330
Zaujal Vás tento článek?
Ano