hnv murr

CzechTrade je expertem na váš export

Hledáte odpovědi na otázky související s působením vaší firmy na zahraničních trzích? Ať jste zkušený exportér nebo firma, která poprvé uvažuje o vstupu na zahraniční trhy, obraťte se na specialistu na váš export.

 

CzechTrade je agenturou na podporu exportu a jejím zřizovatelem je Ministerstvo průmyslu a obchodu. Úkolem agentury je podporovat české firmy a podnikatele při jejich pronikání na zahraniční trhy. Zájemci o spolupráci si mohou vybrat ze široké nabídky služeb, případně sami definovat jejich podobu podle svých individuálních potřeb. Agentura působí od roku 1997 a v letošním roce slaví jubilejních dvacet let od svého založení.
Díky dlouhodobé fyzické přítomnosti v pěti desítkách zemí disponují kanceláře CzechTrade komplexní znalostí tamního podnikatelského prostředí, jazyka, kontaktů nebo obchodních zvyklostí. To jsou podstatné informace, které exportérům významně pomáhají navázat nové obchodní vztahy, ulehčit vstup na nový trh či vyvarovat se řadě možných chyb.
Jaké služby konkrétně CzechTrade exportérům nabízí? Agentura poskytuje pestrou škálu služeb od detailního průzkumu trhu přes oslovení potenciálních obchodních partnerů a ověření jejich zájmu o český produkt, zjištění informací o konkurenci, analýzu vývozních příležitostí až po organizaci obchodních jednání se zahraničními partnery nebo exportní vzdělávání. Patří sem také marketingová podpora na veletrzích v zahraničí, při které zahraniční zastoupení kromě příprav společné expozice, nabízí sérii doprovodných služeb. Společná expozice umožní prezentaci těm českým firmám, které neplánují samostatnou prezentaci. Navíc díky akvizičním službám zahraniční kanceláře navštěvují společný stánek potenciální obchodní partneři a obecně zájemci o spolupráci s českými dodavateli, což představuje zvýšení šancí na úspěšný vývoz. České expozice organizované agenturou CzechTrade budou např. na veletrzích Advanced Engineering 2017 v Birminghamu nebo ITM 2017 v Poznani. Přehled všech akcí najdete na www.czechtrade.cz.

 
Publikováno: 25. 5. 2017 | Počet zobrazení: 1790 článek mě zaujal 425
Zaujal Vás tento článek?
Ano