hnv murr

Značka, která vyjadřuje synonymum pro kvalitu

Přesně takovou se stala společnost Alcar svým působením na evropském i světovém trhu. Z jejich výrobních linek sjíždějí produkty, které po absolvovaní náročných testů splňují na 100 % legislativní požadavky a získávají náležitá schválení k provozu na veřejných komunikacích. Nejvíce z toho ale těží motoristé, mají jistotu, že na svém vozidle používají jen bezpečné výrobky.

 
Všechna litá i ocelová kola z produkce skupiny Alcar, včetně hybridních kol, jsou na čelní straně označena značkou „KBA" nebo písmenem E v kroužku s číslem schválení. Ke každému kolu je vystaven Typový list, se kterým je umožněno snadno zapsat změnu rozměru kol a pneumatik do velkého technického průkazu.   
S příchodem jara jsou v nabídce Alcar opět nové designy litých kol. Jde o litá kola prémiových značek AEZ a DOTZ. U první jmenované značky se design zkřížených paprsků dočkal redesingu v podobě kola Crest dark. Díky dominantnímu zapuštěnému středovému 5úhelníku působí kolo sportovnějším dojmem. Zaujme černým metalickým lakem v matovém provedení, který kontrastuje s tenkým leštěným okrajem ráfku, čímž jasně odděluje po obvodu disk od pneumatiky. AEZ Crest dark je k dispozici od 17 do 21" a hodí se pro vozy Porsche Macan, Audi Q5, Volvo S90, Mercedes S-třídy i Škodu Superb, Ford Mondeo nebo Renault Talisman.
Druhá značka DOTZ přichází se dvěma novinkami. První model SP5 dark je v 5paprskovém designu v černém metalickém laku s kontrastním leštěným límcem. V rozměrech 18 - 20" se pěkně projeví třeba na BMW řady 3, Volkswagenu Golf, Toyotě GT86 a dalších značkách. Druhým modelem je černá varianta designu Revvo s označením black. Jeho zvláštností je zakončení jednotlivých paprsků, které jakoby zůstávají volně v prostoru. K dispozici je od 17 do 20" a vhodně doplní třeba Audi A4, BMW řady 1, Seat Leon, Hondu Civic nebo Mazdu CX-3.
Motoristé si mohou nejen uvedené nové designy litých kol, ale i všechny ostatní vyzkoušet na 3D konfigurátoru, kde si navolí svůj vůz v jeho barevném provedení a osadí vybranými typy litých kol.   
Noválitá kola nejsou jedinou novinkou v nabídce firmy. Od konce roku začal Alcar nově nabízet svým obchodním partnerům kompletní kola, tj. litá kola značek AEZ, DOTZ, DEZENT a ENZO již opatřená pneumatikami dle výběru zákazníka. To samé platí také u nabídky ocelových a hybridních kol. Jak se ukázalo, tento krok si hned získal velkou oblibu zejména u značkových car dealerů.. /dk/
 
Publikováno: 3. 5. 2017 | Počet zobrazení: 1923 článek mě zaujal 388
Zaujal Vás tento článek?
Ano