hnv murr

Software pro tvorbu vlastního designu rozvaděčů

Společnost Eaton představila novou platformu, která zjednodušuje navrhování vlastních rozvaděčů pro fluidní média. Softwarový nástroj Circuit Design Software Studio představuje rozsáhlé portfolio Eatonu pro řešení vložek ventilů, a spolu s aktualizovanou knihovnou produktů nabízí nové možnosti 3D designu.

 
Software umožňuje zákazníkům zkrátit cykly návrhu a zároveň zvýšit efektivitu díky rychlejší komunikaci a zobrazením konstrukčních prvků rozvaděčů. Uživatelé programu mohou do svých návrhů ve 3D zahrnout širokou škálu řešení, včetně povrchové montáže ventilů, armatur, konektorů a dalších komponent k zajištění systému vyhovujícího potřebám jejich projektu. Nový softwarový nástroj navíc nabízí jednoduchý způsob, jak identifikovat i dodací lhůty vložek ventilů a tlakové parametry ventilů se specifickými požadavky na rychlou a efektivní konfiguraci systému. S nástrojem Circuit Design Software Studio mohou také získat aktuální informace o úpravách cen a dodacích lhůtách využitím aktualizované knihovny ventilů.
K informacím ze softwarového nástroje lze přistupovat z počítače bez nutnosti připojení k internetu, což usnadňuje jeho použití. Platforma rovněž usnadňuje návrhářům export s řadou možností formátování, včetně STP, DWG, PDF, CDSX a XML. V nabídce jsou rovněž výukové moduly.
 
Publikováno: 28. 3. 2017 | Počet zobrazení: 1751 článek mě zaujal 376
Zaujal Vás tento článek?
Ano