hnv murr

FOR WELD nelepí na jedno místo jen svářeče...

Preciznost a soustředění - to jsou vlastnosti každého kutila, který se někdy pokoušel spojit něco dohromady. Aby byl výsledek co nejlepší a spoj vydržel, volí podle konkrétních vlastností spojovaných materiálů lepení, pájení či svaření. FOR WELD aneb vše ze světa svařování, pájení a lepení opět po dvou letech na Průmyslových veletrzích v Praze.

 

Stejně tak je těchto atributů potřeba, když na tyto procesy hledíme z pohledu průmyslových trhů. Nástroje umožňující stejnou zručnost a ideální metody pro spojování nejrůznějších materiálů představí oborový veletrh FOR WELD v rámci Průmyslových veletrhů na pražském výstavišti v Letňanech. Veletrh pod taktovkou PVA EXPO PRAHA se letos vrací ve svém dvouletém cyklu, aby představil širokou paletu nástrojů z oboru svařovací techniky, dělení materiálů, tepelného zpracování materiálů, pájení, lepení a přidružených disciplín.
Ať už ve svých provozech hledáte prostor pro modernizaci svářečských procesů nebo novinky pro pájecí či lepicí operace, poznačte si do diářů termín 9. - 12. května 2017. Stejně tak jsou brány výstaviště v tu dobu otevřené také možnosti představit spolu s ostatními vystavovateli i vaši nabídku ve všech oblastech širokého oborového členění této jedinečné odborné výstavy. Kdo zmešká příležitost, bude muset čekat další dva roky...

Inspirace pro tuzemský průmysl
Žádný zdroj on-line informací nenahradí pocit vidět a případně si osahat věci naživo. Právě tomu již tradičně Průmyslové veletrhy v Praze dávají prostor na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Kromě již zmíněného veletrhu FOR WELD se ve dvouletém cyklu představí veletrh povrchových úprav FOR SURFACE. Zájemci o novinky z oboru strojírenských technologií si přijdou jistě na své na již 16. ročníku FOR INDUSTRY, zastoupen bude také celý vnitropodnikový i vnější dopravní řetězec, který souhrnně zastupuje veletrh FOR LOGISTIC. Tradičně nebude chybět ani veletrh výroby, rozvodu a efektivního využití energie. Ten letos kromě témat, jako je energetika, elektrotechnika a elektromobilita, nabídne také atraktivní téma SMART CITIES - to vše zaštítěno názvem FOR ENERGO Smart. Potřebu digitalizace napříč průmyslovým podnikem zase zastupuje FOR INFOSYS, který bude reflektovat silný vývoj na poli průmyslových informačních systémů.

Pružná reakce na měnící se poptávku
Dříve avizované změny ve výrobě vychází zejména z rychle proměňujících se potřeb zákazníků. Držet trend s novými technologiemi je tak pro průmyslové firmy klíčové, aby byly schopny v reálném čase pružně reagovat na okamžitou a měnící se poptávku po produktech. Průmyslové veletrhy se v letošním roce také opět snaží vyslyšet poptávku vystavovatelů a návštěvníků. Organizační tým kromě každodenní akvizice nových zajímavých exponátů pro veletrh zajišťuje bohatou podporu ze strany oborových organizací a mediální sféry. Zvýšení odborné návštěvnosti pak navíc přinese bohatě strukturovaný doprovodný program.

Energický doprovodný program i veletrh pracovních příležitostí
Plné čtyři veletržní dny bude nedílnou součástí veletrhu také doprovodný program, který bude probíhat nejen v novém multifunkčním kongresovém sále pro 650 osob, ale také v ostatních zrekonstruovaných menších sálech. Mezi hlavní lákadla patří jistě třetí ročník mezinárodního ENERGO SUMMITu, který se bude týkat především chytrého využití energie a vzestupu elektromobility. Do programu veletrhu se vrací také konference a největší výstava trendů v oboru 3D tisku v ČR - 3Dexpo. Novinkou pro veletrh je příchod tradiční akce LÍDŘI ČESKÉHO EXPORTU, která za účasti vysokých představitelů vlády proběhne poprvé právě v rámci Průmyslových veletrhů Praha. Technologickému pokroku v tuzemské výrobě vévodí trendy digitalizace, automatizace, robotizace, ale i bezpečnosti. Právě to budou okruhy fóra s názvem Výroba nové generace. Neopomenutý nezůstane ani častý stesk výrobních podniků kvůli nedostatku zkušených pracovníků. Cíl propojit poptávku s nabídkou, reflektuje nový veletrh pracovních příležitostí pod názvem FOR JOBS. A tím výčet zdaleka nekončí.

Průmyslová revoluce v Letňanech
Individuální přístup a nová bohatá škála bonusů pro vystavovatele aktuálně přináší na výstaviště nejen stálé, ale zejména nové vystavovatele z řad dodavatelů pro průmyslový trh. K dispozici jim je největší veletržní areál v hlavním městě, který prošel za poslední roky rozsáhlou modernizací výstavních hal i zázemí pro návštěvníky či vystavovatele. V PVA EXPO PRAHA se tak rodí něco, čemu s trochu nadsázky říkáme Průmysl 5.0, tedy taková malá revoluce na poli tuzemských odborných výstav. Ať patříte mezi potenciální vystavovatele či možné návštěvníky dychtící po novinkách z průmyslového trhu, naše dveře jsou vám otevřené. Přijďte zažít průmyslovou revoluci na vlastní kůži na letošní Průmyslové veletrhy.

www.PrumysloveVeletrhyPraha.cz

 
Publikováno: 27. 3. 2017 | Počet zobrazení: 1575 článek mě zaujal 351
Zaujal Vás tento článek?
Ano