hnv murr

Tomoscope zvítězil v anketě Produkt roku 2015

V době konání prestižního veletrhu AMPER bylo v Kongresovém centru na brněnském výstavišti uděleno ocenění Produkt roku 2015 společnosti Prima Bilavčík za přístroj TomoScope HV 500 německého výrobce Werth.

 

Tento unikátní multisenzorový souřadnicový stroj se senzorem pro počítačovou tomografii Werth TomoScope HV 500 je díky technologii CT ideální pro nedestruktivní testování dílů a výrobků s komplexním vyhodnocením měřené části. Měřicí přístroj obsahuje nejenom senzor pro počítačovou tomografii, ale i vysoce přesnou kontaktní sondu pro automatickou korekci dat k dosažení maximální možné přesnosti. Jeho velkou výhodou je i regulovatelné urychlovací napětí o hodnotě až 300 kV, díky kterému dokáže pokrýt celé spektrum požadavků průmyslových firem požadujících rychlé testování hotových výrobků, dílů či jiných součástí. Oproti standardním konvenčním měřicím přístrojům je toto zařízení až 100x rychlejší s mnohonásobně většími možnostmi analýzy materiálu.  
Vítězné produkty ankety Produkt roku, která je každoročně vyhlašována časopisem Control Engineering, jsou vybírány na základě hlasování odborné veřejnosti.
 

 
Publikováno: 8. 6. 2016 | Počet zobrazení: 2009 článek mě zaujal 435
Zaujal Vás tento článek?
Ano