hnv murr

¨Defend opět snižuje riziko krádeže vozu

V uceleném portfoliu společnosti Defend Czech Republic pro snížení rizika odcizení vozu se nachází tradiční mechanické zamykání řadicí páky, elektromechanické zamykání řazení, bezpečnostní kryt motoru a parkovací asistent. Nově nyní přibylo značení skel a garance kompenzace. 

 

Firma představila z řady doplňkových produktů novinku pod názvem Defend VIN.PRO.TEC. Jde o trvalé vyleptání VIN kódu na skla vozidla, který tak přesně identifikuje vozidlo. VIN kód jako jednoznačný identifikátor motorových vozidel je trvale umístěn na obtížně dostupných místech vozu, především v průhledu předního okna. Vyleptání VIN kódu na všechna okna vozu je tak dalším ochranným prvkem. Pro zloděje je takové vozidlo neprodejné a navíc zabrání i rozprodáváním skel ze zcizeného vozu jako náhradní díly.
Zákazník ale vyleptáním jen získává, jednak slevy na pojistném a pak také samotná samolepka potenciálního zloděje odradí od krádeže vozu. Podle průzkumů snižuje leptání VIN kódu pravděpodobnost ukradení vozidla o více než 74 %.
Součástí instalace VIN kódu je rovněž rozšířená finanční služba Defend Garance 3000, kterou zákazník získá po online registraci do 10 dnů od data aplikace VIN kódu na autoskla na jeden rok zdarma, tzn., že v případě krádeže vozu s vyleptanými VIN kódy získá zpět částku 3000 Kč.

 

 
Publikováno: 13. 5. 2016 | Počet zobrazení: 1889 článek mě zaujal 450
Zaujal Vás tento článek?
Ano