hnv murr

Nový 3D konfigurátor kol

Po vývoji nového konfigurátoru kol spustila společnost Alcar novou generaci tohoto systému, který nabízí velmi realistické 3D zobrazení konkrétního modelu automobilu obutého do vybraných litých kol.

 

Uživatelé si tak mohou snadno najít svůj typ automobilu a přiřadit mu kola z nepřeberného množství disků kol značek AEZ, DOTZ, DEZENT nebo ENZO, včetně letošních novinek pro jarní období. Navíc mají motoristé jistotu, že všechna nabízená kola jsou bezpečná s českou homologací.
Celé portfolio kol z nabídky Alcar i fotografie automobilů jsou k dispozici v detailním zobrazení. Motoristé mohou zjistit, jak budou litá kola vypadat na „jejich" automobilu a prohlédnout si je z 360° perspektivy na svém PC, tabletu či smartphonu. Konfigurátor ukáže i odrazy světla, aby měl zájemce lepší představu o zakřivení parsků a kontrastu mezi tmavými a světlými plochami kol. Každá animace vozu se skládá z 52 fotografií a motoristé mají možnost navolit si i individuální barvu karoserie.
3D konfigurátor nově nabízí také reálné tuningové a sportovní úpravy, stačí je jen přidat jedním kliknutím. Pro opravdové nadšence má další vychytávky v podobě možnosti nastavení výšky podvozku nebo tónování skel. Základem 3D konfigurátoru je databáze přesných technických údajů k jednotlivým designům kol, pneumatikám, automobilům, TPMS systémům a informace o provedených homologacích. Konfigurátor je připraven sloužit všem na www.alcar.cz.

Novinky pro jarní období
U prémiové značky AEZ je novinkou kolo s názvem Raise (od 17 do 19") s pěti dvojitými paprsky v metalicky šedém lakování v kombinaci s leštěnou čelní plochou paprsků. Kolo obdrželo schválení ECE pro mnoho kompaktních vozů značek Audi, Seat, Škoda, VW a Mercedes, u kterých se proto již nemusí zapisovat do TP vozidla.
Design AEZ Strike s deseti dvojitými paprsky je určený pro SUV a lze jej objednat od 18 do 20" ve dvou barevných provedeních. Hodí se např. pro Audi Q7, Porsche Macan, BMW řady X, Mercedes GLE, GLC a GLA a mnoho dalších SUV.
Značka DOTZ přichází s výrazným sportovním designem Revvo od 17 do 20" ve dvou variantách. Hodí se na BMW řady 3, Audi A4, Škodu Superb, Golf GTI a další.
 

 

 

 
Publikováno: 13. 5. 2016 | Počet zobrazení: 2037 článek mě zaujal 438
Zaujal Vás tento článek?
Ano